Halmstad yogafestival 2016 – Vinnare

Vad passar väl bättre än att ha en yogafestival på Internationella yogadagen, Den 21 juni 2016 var jag på plats när första upplagan av Halmstad Yogafestival gick av stapeln i Norre Katts Park i Halmstad. Eldsjälen Camilla Assarsson och de andra som jobbar hårt för att få festivalen på plats, hade ordnat med tält där det pågick yogaklasser under hela dagen. Jag var med som utställare och delade ut information om mina yogaklasser på Vallens Säteri varje onsdagskväll och sommaryogan på Säbyholms gård.

Vid lunctid hade jag en Yin yoga klass under bar himmel inplanerad men den fick skjutas fram ett timme på grund av regn. Det var inte helt lätt att nå ut med informationen om att klassen var framflyttad så det blev ”privatundervisning” för de som kom.

Solen värmde oss och Hallandsposten kom och intervjuade oss. Gunilla Persson var nöjd efter passet.

Under dagen hade jag en utlottning av Yin Yoga och ekologisk frukost på Säbyholms Gård. Vinnaren blev Maria Frieman och hon är välkommen att komma med någon av lördagarna 2/7, 9/7, 16/7 eller den 23/7. Grattis Maria!

Till nästa år kommer den nystartade föreningen Alla kan yoga stå för arrangemanget av Halmstad Yogafestival. Läs mer på hemsidan Alla Kan Yoga