Yogaretreat på Vallens Säteri

Välkommen till en helg i den vackra och unika miljön på Magasinet, Vallens Säteri i södra Halland. En helg med mjuk och dynamisk yoga, Yin yoga, blandat med workshops, ayurveda, andningsövningar och avslappning. Det serveras god mat och övernattning sker i det nyrenoverade gårdshotellet. Du kommer också att ha tid över till att vandra runt sjön och bara vara i den natursköna omgivningen.
Inga förkunskaper i yoga behövs.

Läs mer om tidigare event och referenser.

Magasinet Vallens Säteri Yoga

INGA datum inbokade i nuläget

Vyer Vallens SäteriI

PRISET INGÅR:
- 5 tim yoga, workshop & avslappning
- Helpension (3-rätters middag, frukost, 2 luncher, frukt och dryck)
- Logi i gårdshotellet  (del i dubbelrum)

Logi i gårdshotell Vallens Säteri

Lite bakgrund:

Carina Holgersson


Carina Holgersson har arrangerat en en rad yogahelger tidigare på bl.a Vallens Säteri  och undervisar i yoga varje onsdag på Vallens Säteri, olika gruppengagemang och lunchyoga på företag.  Läs mer om tidigare event och referenser.

 

ANMÄLAN:

För att anmäla dig, vänligen maila följande uppgifter till carina.holgersson@
telia.com 

  • Namn
  • E-mail adress
  • Mobilnummer
  • Om det önskas vegetarisk kost eller om det finns allergi
  • Ange om ni är flera som anmält er och som vill dela rum
  • Om det önskas köpa till ännu en övernattning/frukost i anslutning till retreatet

Det går även att anmäla sig via mobil: 0734-274792

Vid bekräftelse om plats på kursen får du ett mail och därefter betalar du 500 kronor i anmälningsavgift på bankgiro: 332-5347 (eller via Swish: 123 048 69 28). Anmälan blir giltig i och med att du betalar in din anmälningsavgift. Slutbetalningen ska vara betald senast 14 dagar innan kursstart. Anmälan är bindande men inte personlig, d.v.s. vid förhinder går det bra att överlåta till någon annan eller återkom för att se om någon finns på väntelistan.

Begränsat antal platser
Medtag egen yogamatta

Vägbeskrivning:
Riksväg 24, strax norr om Våxtorp finns skylt ”Vallens Säteri”. Följ skyltning till ”Parkering Magasinet”.

Referenser från tidigare evenemang:

I en underbart härlig och harmonisk miljö med en engagerad och inspirerande instruktör tillbringade jag en yoga helg på Vallens Säteri i Våxtorp. Det bjöds på en variation av upplevelser så som en avslappnande promenad runt den lilla sjön, samkväm med intressanta diskussioner, hemlagad välgjord god mat, workshop med tema hälsa och att man ibland behöver sätta sig själv först och så klart yoga! Både lugnt och rofyllt med tid för eftertanke men även med utmaningar även för den som yogat en del. Här behöver ingen känna att man inte kan, Carina lyckas väl med konsten att se till att ingen känner sig fel. Då jag regelbundet yogar hos Carina, visste jag redan innan hur varmhjärtad och alltigenom god hon är och helgen blev precis så rolig, härlig och utmanande som jag tänkt att den skulle bli! Tack Carina för att du finns och förgyller tillvaron för oss yogafans!
Sanna Fröjd

”Hej Carina, vill än en gång tacka för en väl genomförd Yogahelg. Du ledde oss lugnt & varsamt igenom alla pass, & det var kul att få prova olika typer
av yoga. En avslappnad & rofylld helg med god mat & många minnesvärda diskussioner & goa skratt. Du har gett mig massor av ny yoga inspiration!!! Att
detta sedan skedde i en vackert underbar miljö var ett extra plus. Jag längtar redan till höstens utlovade Yogahelger. Vi ses igen till hösten! ”
Varma Hälsningar/Veronica Jönsson