Om Carina

Välkomna till min hemsida där jag delar med mig av det som förgyller mitt liv och vilka tankar jag har kring livet och mötet med andra människor.

Att vakna på morgonen med ett leende på läpparna, det är ju så det ska vara. Men hur hittar man då leendet och hur kan man sen låta det smitta till andra?

Allt hänger ju ihop –  hur vi tar hand om vår kropp, vilken mat vi äter, vilka människor vi har omkring oss, om vi vågar sätta gränser och om vi ser saker på ett positivt sätt. Alla har vi våra sorger och motgångar med oss i bagaget men det var ju då det. Nu är nu och det är bara nuet vi kan påverka.Rhodos yoga strand
Jag var på en föreläsning på Masesgården för några år sedan där jag lyssnade på Erica Palmcrantz Aziz och hon sa några ord som jag tagit fasta på:
”Jag ska göra allt för att min kropp ska vara det bästa stället för mig att leva på”. Det blev så tydligt just där och då, jag kan inte skylla på någon annan, det är faktiskt upp till mig själv att ta itu med det som behöver förändras. Det finns liksom ingen annan att skylla på…

Jag vet vad jag vill göra med mitt liv och nu är det upp till mig själv att ge mig förutsättningarna till att komma dit. Målet är inte det viktigaste och målet kanske inte ens är detsamma som om två år, men är jag öppen för det oväntade och ser möjligheterna som dyker upp hela tiden, är jag övertygad om att det kommer att bli en spännande resa. Förutsättningarna finns tack vare min underbara familj som är min trygghet och förgyller varje dag.

Här på min hemsida delar jag med mig av inspirerande möten, foton, blogginlägg, mina egna målningar , kommande evenemang och referenser från tidigare evenemang .Skriv gärna in kommentarer eller skicka in frågor via Kontakta Carina. Det går även att anmäla sig till nyhetsbrevet.

Önskar dig en härlig stund!

Header-CH2.png