Inspirerande resor

Att resa är något som förgyller vardagen. De senare åren har jag känt efter vad jag själv vill uppleva och det har då dykt upp resor som väckt mitt intresse. Vissa tycker att det är lite provocerande att jag åkt i väg själv utan man och barn, men för mig kändes det riktigt bra. Det som känns rätt för mig kanske inte passar andra och fördelen med att åka själv är ju att man inte behöver ta ansvar för någon annans upplevelse, utan jag gör det som jag känner för just för stunden och pratar med de personer som jag vill prata med. Här är lite bilder från resor som jag gjort på egen hand.

Ialyssos beach, Rhodos, Yogakurs med Malin Berghagen, augusti 2012
Kurslokalen har en fantastisk utsikt och vi utövade 5 timmars yoga per dag i 32 gradig värme. Veckan på Rhodos stärkte både kropp och själ, det var verkligen i Peelitoff anda.
Yoga på Rhodos sommaren 2013 Yoga i soluppgången
Malin och Carina, Ilalyssos beach, Rhodos 2012Utsikt från yogasalen, Ialyssos beach, Rhodos
*************************************************************************************************

Le Moulin Bas, den pittoreska kvarnen i södra Frankrike, september 2011.

En långweekend med njutning för alla sinnen. Utsökt mat, yoga, massage, underbar miljö och långa samtal i vinkällaren. Det gav en vänskap för livet och en resa som är oförglömlig. Tack Yosoy!

Le Moulin Bas massage Le Moulin Bas vinkällare Le Moulin Bas Malin Berghagen Le Moulin Bas
*************************************************************************************************

Masesgården vid Siljan i Dalarna, november 2006 och september 2009.

Masesgården har en speciell plats i mitt hjärta eftersom det var min första resa på egen hand. Det var november månad och på kvällen eldade Jenny och jag i den vedeldade bastun nere vid Siljan och badade näck i skenet av en stjärnklar himmel. Hela atmosfären, den utsökt goda vegetariska maten, kurserna och de härliga människorna, gjorde upplevelsen på Masesgården alldeles, alldeles underbar! Det har blivit ytterligare en resa dit tre år senare och känslan sitter i länge! (Bilderna är hämtade från deras hemsida)

Vedeldad bastu Masesgården bassäng Masesgården rum Masesgården

*********************

Wellnessvecka med SpringTime Travel i Turkiet 2013

Denna resa gjorde jag tillsammans med min syster och det blev en riktigt härlig träningsresa som du kan läsa mer om här i bloggen: Nu är vi på plats i Turkiet och Känslan sitter i länge
 Nu är vi på plats i TurkietKänslan sitter i länge!  Annika Sjöös danspass