Känslan sitter i länge!

Hemma igen efter en underbart härlig och inspirerande vecka i Turkiet. Det var första gången som jag åkte på ett Training Camp med SpringTime Travel och det var ett digert träningsutbud och föreläsningar som stod på agendan. Ledarstaben bestod av många rutinerade löpare, instruktörer och föreläsare med ett gemensamt mål – att göra vår vecka till en oförglömlig upplevelse.
Härlig känsla på stranden i Turkiet 2013Ledarstaben vid SpringTime Travel i Turkiet 2013
Varje morgon kl.7 inledde jag och min syster Cicci med att delta på Malin Berghagens yogapass och efter frukost var det Annika Sjöö (Let’s Dance vinnare 2009) som lärde oss olika danser som Jive, Samba, Pasadoble, Cha-Cha och Sh´bam.
Malin Berghagen inleder morgonyogan Annika Sjöö inspirerar till dans
Cecilia Cicci Altheden på löpteknikträning i TurkietCarina Holgersson med den vackra utsikten på bergspasset
Det var ett stort utbud av aktiviteter att välja mellan och jag hann även med att prova på Afro Power Dance, Löpskola, Tabata, Body Combat, Morgonstyrka/stretch och Crossfit. På onsdagen var det dags för bergspasset, en utflykt upp till bergen där vi vandrade eller sprang en mil. Det var varmt och utsikten var magnifik.
På måndagen var vi ett helg gäng som via stranden gick stavgång de 6 kilometerna till Side. Det blev trevliga pratstunder under vandringen och väl framme i Side svalkade vi oss med nypressad granatäpplejuice.
Anette, Mia, Cicci, Nina och Lina är laddade inför stavgången Hela gänget på väg de 6 km till Side
Mia Törnblom och Carina Holgersson Turkiet 2013 Carina Holgersson och Malin Berghagen i Turkiet 2013
Kvällarna bjöd på väldigt inspirerande föreläsningar av Mia Törnblom, Malin Berghagen, Stefan Haag och  Annika Sjöö.  Mia Törnblom är verkligen en person som bjuder på sig själv och de tre föreläsningarna (eller om vi ska kalla dem för föreställningar) gav oss nästan skrattkramp i våra redan träningsvärkande magmuskler.
Det femstjärniga hotellet var fint och maten var helt underbar. Det var ju semester och därför unnade jag mig även att prova på Hamam (turkiskt bad), manikyr och pedikyr. Solen värmde så skönt och några timmars avkoppling i solstolen var just vad som behövdes innan avfärden hem till den försenade våren i Sverige.
Lunch i TurkietOtroligt utbud av efterrätter i Turkiet
Vill du med bli inspirerad?
Vad sägs om Hotel Bella Nottes Lyxhelg – där allt ingår.
Boka innan den 12 april och få 300 kronor i rabatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>