Äntligen är våren här!

Från november fram till februari månad orkar solen inte över Hallandsåsen vilket gör att vår trädgård då befinner sig i ständig skugga. När nu solen och våren kommer, spritter det i fingrarna för att komma ut i trädgården och förbereda för en ljuvlig blomning och odling framöver. Ännu finns det krokus kvar som blommar och påskliljorna börjar att slå ut tillsammans med de blå stjärnlökarna.

Solen går upp

Visst är det fantastiskt med naturen, för varje år får jag en ny chans, oavsett hur jag orkade att sköta om mina rabatter under föregående år.
Nu håller jag på att röja bland gamla synder och jag fyndar olika perenner och växter mitt bland allt ogräs som brett ut sig som en matta i min tidigare så vackra rabatt. Det är bara att kavla upp ärmarna och jobba på, lite för varje dag så att inte lusten försvinner.

Om det nu blir vackert väder under helgen ska jag plocka fram trädgårdsmöblerna och sätta mig ner och njuuuuuuuuta. Det var ett moment som jag för några år sedan aldrig hann med, men nu har jag lärt mig att prioritera.

Vem vet, det kanske även blir en tidig start på grillsäsongen!
Önskar er alla en riktigt härlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>