Morgonyoga i slottsmiljö under sommaren

Under juli månad kommer jag under tre lördagar att hålla morgonyoga på Skottorps Slott. Vi börjar kl. 8:45 med en liten smoothie och därefter ett mjukt och dynamiskt yogapass. Vid 10-tiden är den ekologiska frukostbuffén uppdukad på Café Palette.

Tänk som det kan bli , jag som körde inom Café Palette för att prata med Isabell om en eventuell utställning framöver. Eftersom det var många gäster i caféet köpte jag en god ekologisk fika och satte mig utanför och njöt i den vackra och rofyllda miljön.

När Isabell var ledig pratades vi vid och hon bad mig lämna mina uppgifter. Jag räckte över mitt informationsblad för onsdagsyogan och då sa Isabell:  ”Jaha, så du visste om att jag frågat efter någon som skulle vilja hålla i morgonyoga här under sommaren…”
Nej, det visste jag inte men det var ju ett underbart erbjudande som jag tacksamt tackade ja till. Det ska bli väldigt kul att hålla i morgonyogan och miljön är helt underbar. Det finns begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.

Hoppas att vi ses i sommar!
För mer information om morgonyogan.

Morgonyoga i slottsmiljö på Skottorps slott

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>