Att våga … är första steget

Att ha passion i livet är något som man själv kan ge sig. Våga göra det som du vill fastän vissa personer troligen kommer med invändningar. Att våga vara lite galen i bland kan få livet i en ny bana och ”man får göra som man vill så länge som man inte skadar någon annan”.

Själv har jag alltid velat hålla på med musik men aldrig vågat men för några år sedan vågade släppa loss lite och jag skrev några låtar. I helgen uppfyllde jag en dröm och begav mig till en studio för att spela in.

Wow! Va kul det var! Jag spelade in mina två låtar och nu ska de bara mixas lite. Det var otroligt vilken fin röst man får när man står där med hörlurarna på och får medhöring i lurarna. När jag sen lyssnade på det som var inspelat fick jag nästan en liten chock, att min sångröst kan vara så bra i mitt huvud men så …medioker när man endast lyssnar via öronen!!!

Resultatet spelar egentligen inte så stor roll – det viktiga är att jag följde min passion!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>