Så mycket energi

Det blev en härlig dag i går! Jag var med som utställare på Hantverksmarknaden i Hasslöv och vi hade en strid ström av besökare under hela dagen. Eftersom jag är en person som älskar att pyssla blir en sådan här dag lite ”grädde på moset”.

Jag bestämde mig för två veckor sedan att jag skulle vara med på marknaden och det gjorde att det blev rätt så intensivt för att få allt på plats men det är ju det som är så kul. Jag får planera vad jag ska sälja, hur det ska marknadsföras och slutligen hur det ska visas upp för kunderna. När sedan dagen kommer och förutsättningarna är de bästa, kommer kunderna och jag får möjlighet att prata lite med dem och kanske få sålt lite av mina alster så som vykort, inramade vykort och trähantverk. Det var även många som var intresserade av min prova-på-yoga i Magasinet, Våxtorp som startar på onsdag och det gör att jag även kommer att ha ett yogapass klockan 17.

Gårdagen gav mig så mycket energi, jag hade lyckats få den perfekta platsen på solsidan och det blev trevliga pratstunder med kunderna.

Hantverksmässan Hasslöv 2 Hantverksmässa Hasslöv

/Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>