Vilket härligt flow

För tredje onsdagen i rad har jag nu hållit prova-på-yogapass i den underbara miljön på Magasinet, Vallens Säteri. Det har kommit många som aldrig tidigare provat på att yoga och det är så härligt att se hur de är villiga att lära och lyser upp då de får till ett flow i rörelserna. Jag känner igen mig själv sedan den första gången jag själv testade att yoga. Känslan av att vara ”vig som ett kylskåp” men på förvånansvärd kort tid lyckades jag sedan öka rörligheten markant och stärka upp muskulaturen kring mage, rygg, axlar och armar. Men det allra bästa var att jag lyckades med att stilla alla de där tankarna som for runt i huvudet och med hjälp av avslappningen kunna koppla av på ett helt nytt sätt.

Ljusen på yoga

Yoga innebär ju en helhet där andning, tanke och fysiska rörelser förenas i ett flow som stärker både kropp och själ. Efter våra yogapass har vi suttit ner, avnjutit en kopp te med lite tilltugg samtidigt som vi pratat om både stort och smått. Jag är så glad att så många är nyfikna och uppskattar min yoga och jag ser verkligen fram emot de två kommande onsdagarna.

Vill du också prova på? Det finns platser kvar både kl.17 och kl.19 den 31/7 och 7/8. Anmäl dig via mobilen: 0734-274792 eller via anmälan.

Det ser även ut att vara intresse för att starta upp en onsdagsgrupp under hösten.

2 reaktion på “Vilket härligt flow

 1. Kommer du att starta någon ny kurs snart. Vore bra att få vara med från början då jag aldrig sysslat med yoga tidigare.

  • Vad kul att du är intresserad av yoga! Jag kommer att hålla yogapass på onsdagarna hela hösten (med undantag av den 20/11).
   Det är mjukyoga och inriktar sig mot nybörjare. Det går utmärkt att komma med redan nästa onsdag eftersom jag instruerar så att även helt nya kan vara med.
   Hör av dig med anmälan via mail eller mobil: 0734-274792.
   Mvh
   Carina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>